Den Bosch

KERSTMARKT DEN BOSCH

Bezoek een kerstmarkt in Den Bosch en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek de kerststallen in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in de regio den Bosch of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Den Bosch.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in den Bosch op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Den Bosch;

Het is hier af en aan met de echte kerstmarkten en parade, hou daarom de actualiteit goed in de gaten. Maar den Bosch doet wel haar best voor de kerstsferen!

Heel veel lichtjes, overal kerstbomen, vuurkorven en warme chocolademelk. Luister je goed, dan hoor je hier en daar vast en zeker een fijn kerstliedje. De historische binnenstad van Den Bosch is een prachtig plek om rond de kerstdagen te bezoeken. Gewoon rondwandelen en genieten van alles wat je leuk vindt…. Glüwhein sippen met de Sint Jan op de achtergrond, wat wil je nog meer?

De Parade in Den Bosch is zeker de moeite waard in december. De locatie wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstbestemming in de vorm van een huiskamer. Op de Parade worden diverse optredens gegeven en overheerlijke gerechten geserveerd. Je vindt er onder andere een draaimolen, een paar knusse kampvuurtjes, een tentje waar glühwein wordt verkocht en natuurlijk de oliebollenkraam. De grote kerstboom steelt de show op de parade en dat is niet zomaar een boom.

Wat verder te doen met kerst in regio Den Bosch? Bewonder de mooiste kerststallen uit de regio Een eeuwenoude traditie die ieder jaar met kerst nog springlevend is

Kerststal in de Sint-Janskathedraal. Deze kerststal is in de heel Den Bosch Regio bekend. …De deur naar het geluk dat eeuwig duurt.

Kribkesroute. …De grootste en mooiste en gezelligste kerststallenroute in Nederland

Kerststal bij Kato. In de laatste week van december even tot zinnen komen bij deze locatie in Sint-Oedenrode. De kerststal is zonder afspraak te bezichtigen. Het terras zal geopend zijn waar onder andere warme chocomel gedronken kan worden en spelletjes gedaan kunnen worden.

https://www.visitdenbosch.nl/nl/wat-te-doen-den-bosch/kerst

https://www.denboschregion.nl/nl/overzicht-locaties/3640436991/bosch-winterparadijs controleer hier of de Parade zal doorgaan dit jaar.

https://www.visitbrabant.com/nl/evenementen/1238438797/kerststal-bij-kato-1

https://www.kerststal-sint-jan.nl/

https://kribkesrouteliempde.nl/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Den Bosch.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven