Deventer

KERSTMARKT DEVENTER

Bezoek een kerstmarkt in Deventer en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Maar bezoek beslist het centrum van Deventer in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in de regio of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Deventer.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Deventer op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Deventer;

De kerstmarkt kun je vinden onder de toren bij het Grote Kerkhof. Het hele weekend in december is Deventer in kerstsferen, de markt is geweldig versierd en heel sfeervol. Verder is de stad werkelijk schitterend verlicht met verschillende kerst lichtobjecten, geniet er van!

Zeg je kerstmarkt en Deventer, dan is je eerste gedachte waarschijnlijk de kerstmarkt in de Lebuinuskerk. Deze kerstige markt is de eerste van het jaar in Deventer en bezoek je in het weekend na de Deventer intocht van Sinterklaas. In de sfeervolle Lebuinuskerk zit je met elk weertype goed en ben je verzekerd van een gezellige sfeer, hoogwaardige spullen en decoratie. Je kunt kleding shoppen voor de kerst en meedoen aan workshops.

https://www.deventer.info/winter/kerstsfeerindeventer/

https://www.deventer.info/winter/kerstmarkten-in-deventer/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Deventer.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven