Haarlem

KERSTMARKT HAARLEM

Bezoek DE kerstmarkt in Haarlem en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Haarlem of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Haarlem.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Haarlem op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Haarlem;

Om met de deur in huis te vallen….waar staat de grootste kerstmarkt van Nederland? Vergeet Maastricht of Dordrecht: Haarlem heeft de grootste Kerstmarkt van Nederland. Van een paar kramen op de Grote Markt tot de grootste kerstmarkt van het land.

Jammer dat deze kerstmarkt maar een korte periode actief is. Controleer de datum goed. Haarlem wordt in een weekend in december weer de gezelligste kerststad van Nederland!

Op de kerstmarkt staan er bijna 350 kramen verspreid over 10 locaties in de binnenstad. Dit zijn er meer dan ooit En er zijn veel activiteiten te vinden, zoals de Schagchelstraat die wordt omgetoverd tot het straatje van Emma en optredens van onder andere La Familia, The Christmas Experience en De Saxy Santa. Vanaf heden ook kerstmarkt op de Grote Markt.

Zowat de hele binnenstad staat in het teken van de kerstmarkt, dat heeft een enorme impact. “Er is daarom een goede samenwerking met busmaatschappij Connexxion, zodat de mensen met het openbaar vervoer naar de markt kunnen komen”. Mensen kunnen hun auto’s op 2 extra parkeerterreinen zetten, in Hoofddorp en in Vijfhuizen.

Hier staat de kerstmarkt uitgestald in Haarlem;

Kruisstraat vanaf de Nieuwe Gracht, Krocht, Nieuwe Groenmarkt, Zijlstraat vanaf de Nieuwe Groenmarkt tot aan de Grote Markt, Grote Markt, Riviervismarkt, Klokhuisplein, Oude Groenmarkt, Anegang, Koningstraat, Botermarkt, Gierstraat, Proveniersplein en de Grote Houtstraat.

https://haarlem.nl/9-10-en-11-december-haarlemse-kerstmarkt

https://indebuurt.nl/haarlem/kerst/kerstmarkt-2022-in-haarlem-alles-wat-je-wil-weten~170934/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Haarlem.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven