Keulen

KERSTMARKT KEULEN

Bezoek een kerstmarkt in Keulen en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek de overige kerstmarkten in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Keulen of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Keulen.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Keulen op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Keulen;

De kerstmarkt van Keulen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom.

Het aanbod van kerstmarkten in Keulen varieert wel eens. Zo zijn er soms alternatieve kerstmarkten en is er soms een kerstmarkt met een speciaal thema, zoals Christmas Avenue dat een gay kerstmarkt is. De grootste kerstmarkten zijn echter jaar op jaar op dezelfde locaties te vinden.  Je kan je via het openbaar vervoer of met de taxi of ander vervoermiddel verplaatsen tussen de kerstmarkten, dat is hier wel nodig gezien de afstanden.

Hieronder een aantal kerstmarkten in Keulen op een rijtje:

– Kerstmarkt aan de Dom van Keulen: wat betreft ligging zijn er maar weinig kerstmarkten in Duitsland die kunnen tippen aan deze 160 kramen tellende kerstmarkt in het hart van Keulen. De aanwezigheid van de Keulse Dom direct naast de kerstmarkt zorgt voor een sprookjesachtige sfeer. ‘s Avonds is er live muziek op het podium. Dit zorgt er mede voor dat deze kerstmarkt tot de drukst bezochte van Keulen behoort.
– Kerstmarkt op de Alter Markt: de kerstmarkt op de Alter Markt en Heumarkt is de grootste kerstmarkt van Keulen. Op de twee pleinen samen staan maar liefst 180 stalletjes. Op de Heumarkt staat ook een tijdelijke ijsbaan waar je tot in de avonduren kunt schaatsen.
– Kerstmarkt op de Neumarkt: deze kerstmarkt heeft de bijnaam “Markt der Engel”, ofwel de Engelenmarkt. Als je geluk hebt zie je hier de engelen tussen het publiek rondlopen. De sfeervolle markt vormt op deze lokatie een fraai contrast.
– Kerstmarkt op de Rudolfplatz: van de grotere kerstmarkten is deze rondom de Hahnentorburg gelegen kerstmarkt de kleinste.
– Kerstmarkt in Stadtgarten: de ligging nabij het hippe Belgische Viertel maken van de kerstmarkt in het stadspark een populaire plek om van de kerstsfeer te proeven. Als er winterse weersomstandigheden zijn is deze locatie dankzij de bomen extra sprookjesachtig. Op de speciale kerstbühne worden allerlei voorstellingen en concerten gegeven.

https://www.keulenkerstmarkt.nl/

https://www.keulenvoorbeginners.nl/kerstmarkten-in-keulen/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Keulen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven