London

KERSTMARKT LONDEN

Bezoek een kerstmarkt in Londen en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek centrum Londen verder in de prachtige kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Londen of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Londen

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Londen op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Londen;

Dat je kunt kerst shoppen in Londen is waarschijnlijk wel bekend. Maar wist je dat Londen ieder jaar een aantal ontzettend leuke kerstmarkten heeft? Op de kerstmarkten in Londen staan veel verkopers met handgemaakte presentjes. Naast het slenteren en winkelen over de kerstmarkten, barsten ze van de activiteiten waaronder attracties, schaatsen, kerstmuziek en lekkere hapjes en drankjes. Aan kerstsfeer geen gebrek in Londen!

Het is iedere dag Kerstmis op Winter Wonderland in Hyde Park! Eén van de grootste en meest populaire kerstmarkten in Londen biedt een breed scala aan festiviteiten. Met meer dan 100 spectaculaire attracties, bezienswaardigheden, kerstmarkten en een rijkdom aan thema- bars , cafés, restaurants, streetfood en gratis live muziek.  Winter Wonderland in Londen is verdeeld in een aantal thema’s.

Voorheen in Victoria Park in Oost-Londen, in 2018 staat Winterville in Clapham Common en nog steeds garant voor dansen, eten, lachen, drinken, schaatsen en nog veel meer. Nieuw dit jaar in Winterville is ‘The Winter Night Garden’, een betoverd bos waarin filmvoorstellingen van Kerst klassiekers.

Uiteraard zijn er genoeg marktjes en restaurantjes te vinden voor een hapje en een drankje, en is deze kerstmarkt in Londen voorzien van een 35 meter hoog reuzenrad en een 600m² grote ijsbaan.

Kerstmarkt op de Towerbridge in Londen. Op deze unieke kerstmarkt tref je een combinatie van zelfgemaakte cadeaus en heerlijk eten verkocht in Duitse stijl chalets. De meer dan 100 onafhankelijke handelaren met handgemaakte cadeau’s zorgen voor een kerstmarkt die meer dan een bezoek waard is! Live muziek, filmvertoningen en andere activiteiten zijn hier uiteraard te vinden. Gelegen met uitzicht op de Tower Bridge en de Tower of London kon deze locatie niet meer ‘Londen’ zijn dan welke kerstmarkt dan ook!

Ervaar de traditionele kerstsfeer op de Tate Modern kerstmarkt, boordevol mooie houten chalets. Ook hier kom je genoeg handgemaakt houten speelgoed tegen evenals unieke sieraden, decoraties en nog veel meer! Bij een kerstmarkt hoor natuurlijk ook eten. Geniet van al het lekkere eten wat op menig kerstmarkt te verkrijgen is.

De jaarlijkse kerstmarkt in Londen Southbank staat boordevol herkenbare traditionele chalets. Ook hier tref je een breed scala aan feestelijke cadeaus en zal je zeker slagen in de zoektocht naar unieke kerstcadeaus. Deze Duitse stijl kerstmarkt heeft veel eigenzinnige ambachten, handgemaakte artikelen tegen een betaalbare prijs en feestelijke hapjes en drankjes.

https://blog.stenaline.nl/engeland/de-5-leukste-kerstmarkten-in-londen/#.Y8g9c3bMJD8

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Londen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven