München

KERSTMARKT MUNCHEN

Bezoek een kerstmarkt in München en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek 1 van de meer dan 20 kerstmarkten.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in München met zo veel kerstmarkten of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in München.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in München op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in München;

Ben jij wel eens in München geweest? En indien ja ( zeker met het oktoberfest 😉), ook in december? Zo zijn er namelijk maar liefst 26 verschillende kerstmarkten te vinden. München: stad van gezellige kerstmarkten

De bekendste kerstmarkt is de Christkindlmarkt am Marienplatz. Dit is het bekende plein in het centrum van de stad. Uiteraard is dit de ultieme plek om te genieten van Gluhwein, bratwurst, wafels en nog veel meer. Het wemelt hier van de mensen en al vroeg op de dag is het hier mega gezellig. Ook kun je hier heel veel kerstartikelen scoren. Denk aan versierde kerstboom ornamenten en houten speelgoed, kerststallen en Zwetschgenmanderl, gebreide kleding, bont en kaarsen. Een fijne plek om lekker rond te dwalen. De oudste kerstmarkt in de Beierse hoofdstad wordt beschouwd als de originele.

Komt u met het vliegtuig naar München? Dan is er op de luchthaven zelfs al een kerstmarkt. Hieronder een aantal opties van kerstmarkten in München welke u kan bezoeken en iedereen kan u de weg wel wijzen…..

Christkindlmarkt Marienplatz

Christmas Village at the Munich Residenz

Medieval Christmas Market

Rindermarkt

Sendlinger Tor

Pink Christmas Market

Neuhauser market

Chinese Tower Christmas market

Haidhauser Weihnachtsmarkt

Märchenbazar

Schwabinger Weihnachtsmarkt

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in München.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven