Parijs

KERSTMARKT PARIJS

Bezoek een kerstmarkt in Parijs en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek centrum Parijs in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Parijs of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Parijs.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Parijs op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Parijs;

Parijs, onze romantische stad en zeker tijdens de kerstdagen en de kerstvakantie. U kunt er heerlijk kerst shoppen maar u kunt ook uw hart ophalen op de verschillende kerstmarkten.

Kerstmarkt op de Champs-Elysées in de Tuileries tuinen. De bekende kerstmarkt op de Champs-Elysées is naar de Tuileries tuinen verplaatst voor nog meer kerstplezier. U vindt hier in Frankrijk gemaakte ambachtelijke producten, verlichtingen en een schaatsbaan. Stap op het ijs en zwier over de grote baan! Klim in het reuzenrad en bezoek de houten chalets voor een hapje en drankje.

Mis de Kerstmarkt van La Défense niet, aan de voet van de Grande Arche aan de rand van Parijs: het is met maar liefst 350 kerststalletjes de grootste van Île-de-France! Deze locatie is spectaculair, vooral ’s avonds als alle lichtjes branden, van de kraampjes tot de imposante gebouwen op de achtergrond.

Aan de voet van de beroemde kathedraal Notre-Dame de Paris staan meer dan vijftig kunst- en nijverheidsstalletjes bijeen om u elk jaar prachtige cadeautips te geven: u vindt er mode en accessoires, glaskunst, ontwerpers… Niet te missen! Dagelijkse ateliers rondom ambachtelijke beroepen: tekeningen met de kerstman, het maken van een gedicht…

Ze komen er weer aan, op het voorplein van het Gare Saint-Lazare… Zelfstandige ontwerpers met hun originele producten 100% made in France waar iedereen iets van zijn gading vindt in de prachtige kleine, tijdelijke boetieks.

De kerstmarkt van Montmartre is de meest romantische en hoogst gelegen kerstmarkt van Parijs. Deze ligt aan de voet van de Sacre Coeur op het plein voor de imposante basiliek. In de vijftig kraampjes kan je smullen van bijvoorbeeld een typisch Franse crêpe terwijl je nipt van een glaasje glühwein

https://frankrijkbinnendoor.nl/kerst-in-parijs/

https://www.sncf-connect.com/nl-nl/artikel/kerstmarkten-in-parijs

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Parijs.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven