Rotterdam

KERSTMARKT ROTTERDAM

Bezoek een kerstmarkt in Rotterdam en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek het kerstcircus of het centrum van Rotterdam in kerstsfeer.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Rotterdam.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Rotterdam op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Rotterdam;

Winterfair Ahoy Rotterdam moet zeker op het lijstje. Op de Winterfair in Ahoy vindt in december een kerstmarkt plaats waar van alles op het gebied van de feestdagen te vinden is. Meer dan tweehonderd deelnemers presenteren op gezellige sfeerkramen en stands diverse producten van persoonlijke verzorging, mode, woonaccessoires, culinaire lekkernijen en veel meer.

Antilliaanse kerstmarkt – De grootste Caribische kerstmarkt van Rotterdam. Naast Antilliaans- en Arubaans eten is er ook Caribische (kerst)muziek, liveacts en meer. Leuk!

Kerstmarkt – Ommoord een kerstmarkt in Open Hof waarbij kraampjes vol leuke kerstcadeautjes te vinden zijn en je kunt genieten van een kop warme erwtensoep.

Rotterdamse Kerstbomen – Maaskantine. Bij de Rotterdamse kerstbomen maken ze van een boom uitzoeken een feestje! In december organiseren de drie Rotterdamse vriendinnen Rozemarijn, Lotte en Mariel alweer de leuke Rotterdamse kerstbomenmarkt. In een gezellige sfeer kun je een kerstboom uitzoeken, glühwein drinken en een lokaal cadeau kopen voor onder de boom.

Groene Kerstmarkt – Trompenburg. In de botanische tuinen van Trompenburg Tuinen & Arboretum zal er in december een intieme kerstmarkt worden gerealiseerd waar duurzaamheid en verantwoord shoppen centraal staat bij diverse Rotterdamse ondernemers. Vanuit foodtrucks worden winterse hapjes en drankjes geserveerd en de Lowlander presenteert hun nieuwste winter biertje.

Kerstmarkt Oase – Schiehaven. In december verwelkomt Oase vijftig Rotterdamse makers en verkopers die hun mooiste (zelfgemaakte) producten komen aanbieden op de kerstmarkt. Verwacht een winterse cocktail van vintage, kunst, illustraties, tassen, speelgoed, lekker eten, glühwein.

Waluw Vintage Markt XL Xmas-editie – de Doelen. In concertgebouw de Doelen vindt er in december een vintage kerstmarkt plaats. Vintage liefhebbers kunnen op de markt bijzondere items en kledingstukken kopen en verkopen. Naast producten is er ook drinken, eten, muziek en film.

https://www.uitagendarotterdam.nl/inspiratie/uitgelicht/verzameld-rotterdamse-kerstmarkten-2022/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Rotterdam.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven