Utrecht

KERSTMARKT UTRECHT

Bezoek een kerstmarkt in Utrecht en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek Vrijthof in kerstsferen

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in de provincie Utrecht of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Utrecht.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Utrecht op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Utrecht;

Dompel jezelf onder in de kerstsferen tijdens een bezoek aan één van de kerstmarkten in Regio Utrecht. Hier ga je leuk winkelen naar originele kerstcadeaus voor vrienden of familie, geniet je van winterse lekkernijen en vind je sfeerartikelen om de wintermaanden thuis extra gezellig te maken. Geniet tijdens het rondkijken van een drankje en de kerstmuziek en prachtige lichtjes.

Ook Knus Utrecht, de grootste kerstmarkt van de stad mag natuurlijk niet ontbreken op je lijstje. Knus Utrecht is een winterse markt, festival én huiskamer in één. Vooral de 7 Utrechtse markten zijn een aanrader om te bezoeken. Haal bijvoorbeeld de lekkerste wintertraktaties bij de Streekmarkt.

https://www.visitutrechtregion.com/nl/wat-te-doen/winter/kerstmarkten

Enkele hoogtepunten die je niet kunt missen zijn: Country & Christmas Fair, Kerstival in het museum Catharijne convent, Ouwehands Winterland, het beroemde Nijntjemuseum in kerstthema en Winter Station. Ook Knus Utrecht, de grootste kerstmarkt van de stad mag natuurlijk niet ontbreken. Hieronder ook enkele relevante links;

https://countrychristmasfair.nl/  Haarzuilens

https://trotsmarkt.nl/ in Baarn bij Kasteel Groenveld

https://www.facebook.com/kerstinhetjulianapark/ Utrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Utrecht.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven