Antwerpen

KERSTMARKT ANTWERPEN

Bezoek een kerstmarkt in Antwerpen en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek centrum Antwerpen in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Antwerpen of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Antwerpen.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Antwerpen op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Antwerpen;

Winter in Antwerpen is een grandioze happening die zich afspeelt in het historische centrum van de Scheldestad. Alle ingrediënten van een schitterend winterfeest zijn aanwezig: een kerstmarkt, schaatsbaan, reuzenrad, meerdere winterbars, feeërieke kerstverlichting enzovoorts. En dat alles met bekende historische gebouwen op de achtergrond, zoals het Steen, het Stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal!

Op de verschillende locaties zijn tientallen houten chaletjes te vinden met daarin heerlijke winterse gerechten, lekkere drankjes waaronder warme Glühwein en stalletjes met winterse artikelen zoals kerstdecoraties. Verder worden er diverse muzikale optredens verzorgd. Wie toch in Antwerpen is kan meteen gebruik maken van de tijdelijke ijspiste.

Net als veel andere plaatsen kent ook Antwerpen een Kerstmarkt. Deze jaarlijks terugkerende markt zorgt voor een heerlijke Kerstsfeer en trekt elk jaar veel publiek naar Antwerpen. Sinds geruime tijd wordt de Kerstmarkt gehouden op de Grote Markt, de Groenplaats, het Steenplein en de Suikerrui. In totaal worden er meer dan honderd stalletjes geplaatst.

https://www.kerstmarktantwerpen.be/data-en-openingstijden#:~:text=Data%20kerstmarkt%20Antwerpen%202022,op%20zondag%208%20januari%202023.

https://www.evenopstap.be/2022/12/12/winter-in-antwerpen-2022/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Antwerpen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven