Brussel

KERSTMARKT BRUSSEL

Bezoek een kerstmarkt in Brussel en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek centrum Brussel verder in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken bij 1 van de kerstmarkten in België of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Brussel.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Brussel op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Brussel;

Op de kerstmarkt van Brussel zal je je niet gauw vervelen. Er is zo veel te doen en te zien dat je er makkelijk een volledige dag kan spenderen. Winterpret en de kerstmarkt animeren het hart van Brussel tijdens de eindejaarsfeesten.

Verspreid over het centrum van Brussel staan allerlei gezellige kerstkraampjes met een uitgebreid aanbod aan lekkernijen, leuke kerstcadeautjes en originele hebbedingen. Rond het beursplein staat de eerste, kleinere kerstmarkt. Iets verderop kom je langs het charmante Sint-Katelijnenplein vanwaar je de grootste kerstmarkt in Brussel al ziet opdoemen: die op de Vismet.

Schaatsbaan en grote kerstboom ontbreken niet Als je gewoon de massa blijft volgen, dan kom je zo uit aan de Vismet. Het hart van de Brusselse kerstmarkt. Dit gigantische, rechthoekige plein is tijdens de wintermaanden bezaaid met meer dan 200 houten hutten. Deze plek is versierd met valse sneeuwdaken, prachtige kerstverlichting en een hele hoop decoratie, en zorgt ervoor dat je onmiddellijk wordt betoverd door de magie van Kerst. Het hart van Winterpret of Plaisirs d’Hiver ligt natuurlijk in het stadscentrum. Maar ook in de wijken rondom kunnen kerstliefhebbers terecht!

Sinds jaren wordt op verschillende locaties ‘Winter Pop’ georganiseerd. Vier weekends lang word een bepaalde Brusselse wijk omgedoopt tot het winterdorp van Brussel.

En als je dan toch op de Grote Markt staat raden we je ook aan om even te wachten tot het lichtspektakel van start gaat. Sinds enkele jaren wordt niet alleen de Grote Markt opgelicht door kleurrijke lampjes en lichtjes. In de weekends passeert een vrolijke boel de hele avond lang door Brussel. Met hun lichtgevende pakjes en acrobatische toeren zijn ze een betovering voor jong en oud.

Zelfs manneke Pis staat te…. In kerstsferen 😉

https://www.checkoutsam.nl/alles-wat-je-moet-weten-kerstmarkt-brussel/

https://www.hellotickets.nl/belgie/bruxelles/kerstmis/sc-208-2647

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Brussel.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven