Berlijn

KERSTMARKT BERLIJN

Bezoek een kerstmarkt in Berlijn en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek het centrum Berlijn verder in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Bremen of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Berlijn

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Berlijn op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Berlijn;

Omdat er in Berlijn meer dan honderd verschillende kerstmarkten georganiseerd worden, kan het verstandig zijn om op voorhand vast te beslissen welke kerstmarkten je tijdens je bezoek wilt bezoeken. De markten verschillen qua producten, entreeprijs, sfeer en aangeboden activiteiten. In het centrum van Berlijn vindt je de meesten.

Bezoek zeker de Populaire kerstmarkten als de Weihnachtszauber op de Gendarmenmarkt. Elk jaar komen meer dan 600.000 bezoekers op deze kerstmarkt in Berlin-Mitte af. De markt is gelegen op het plein voor het Konzerthaus en heeft daardoor één van de mooiste locaties van alle kerstmarkten in Berlijn. De kerstmarkt aan de Gendarmenmarkt heeft een groot deel van zijn populariteit te danken aan zijn unieke standhouders. De Weihnachtszauber aan de Gendarmenmarkt is de beste kerstmarkt in Berlijn. Dit heeft de kerstmarkt voor een groot deel te danken aan zijn prachtige ligging. De Weihnachtszauber is gelegen tussen drie indrukwekkende gebouwen: De Deutsche Dom, het Konzerthaus en de Franzozische Friedrichstadtkirche.

De grootste kerstmarkt van Berlijn vind je op de Gendarmenmarkt. De meest traditionele kerstmarkt vindt plaats op het plein bij de Gedachtniskirche. Bij het Sony Center op de Potsdamer Platz is een kerstmarkt waar kraampjes met hapjes en drankjes worden afgewisseld met vertier voor de kids.

De markt bij Alexanderplatz mag niet ontbreken. Dagelijks komen meer dan 300.000 mensen op Alexanderplatz af en daarom is het heerlijk dat er op loopafstand meerdere kerstmarkten te vinden zijn. Op het plein van Alexanderplatz zelf vind je al enkele kraampjes en tentjes maar echt leuk wordt het pas als je wat verder loopt….Voor het Roten Rathaus kun je daar een kerstmarkt vinden die bekend staat onder de naam Berliner Weihnachtszeit. Deze kerstmarkt in Berlijn zul je niet snel over het hoofd zien want het 50 meter hoge reuzenrad zul je vanaf grote afstand herkennen.

Ook in het westen van Berlijn zijn meerdere kerstmarkten te vinden. In verhouding met de andere “deelnemers” ligt deze kerstmarkt iets verder uit het centrum, maar ook deze kerstmarkt is gemakkelijk te bereiken en goed te combineren met andere activiteiten.

https://enjoy-berlin.nl/vijf-beste-kerstmarkten-in-berlijn/

https://www.berlijn-now.nl/markten/5530-kerstmarkt-berlijn.html

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Berlijn.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven