Dortmund

KERSTMARKT DORTMUND

Bezoek een kerstmarkt in Dortmund en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek centrum Dortmund verder in kerstsferen.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Dortmund of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Dortmund.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Dortmund op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Dortmund;

Dortmund is een gezellige stad die vanuit Nederland goed bereikbaar is. Parkeren is eenvoudig en qua kosten valt het mee maar u kunt bij een overnachting zeker ook uw auto bij de accommodatie parkeren. De kerstmarkt in Dortmund bestaat uit diverse kraampjes langs de Westenhellweg en Ostenhellweg.

De kerstmarkt in Dortmund bestaat uit allerlei houten kraampjes. Het grootste deel daarvan verkoopt etenswaar. Van bratwursten tot noten, snoepgoed en natuurlijk glühwein. Voor vegetariërs zijn er kraampjes waar ze gebakken en gefrituurde groentes verkopen.

Hoewel de kraampjes erg verspreid liggen over verschillende pleinen is het toch erg overzichtelijk. Vanaf de Hansaplatz – waar de enorme kerstboom staat – loop je zo naar de andere pleinen en vaak staan er ook bordjes met routes aangegeven en vragen bij de lokale bevolking staat vrij.

Naast de kraampjes van de kerstmarkt zijn er ook ontzettend veel winkels in het centrum van Dortmund. Er is één lange winkelstraat met aan beide zijden allerlei soorten winkels. Maar de grootste kerstboom van Europa moet u zeker even gezien hebben!

https://www.wereldvolmagie.nl/duitsland/kerstmarkt-dortmund/

https://duitse-kerstmarkten.eu/nl/dortmund.php

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Dortmund.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven