Dusseldorf

KERSTMARKT DUSSELDORF

Bezoek een kerstmarkt in Düsseldorf en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Er zijn vele kerstmarkten op deze mooie plek in Duitsland.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Düsseldorf natuurlijk of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Düsseldorf op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Düsseldorf;

Vanaf half november kunt u deze populaire plaats in Duitsland al gaan bezoeken. De  kerstmarkt van Düsseldorf is de populairste Duitse kerstmarkt onder Nederlanders. Elk jaar is het centrum van Düsseldorf omgebouwd tot gezellige kerstmarkt. Op de kerstmarkt kun je dagelijks terecht van 11.00 tot 20.00. In tegenstelling tot de Belgische kerstmarkten stoppen de kerstmarkten in Düsseldorf (en vrijwel overal in Duitsland) vlak voor Kerstmis. In het geval van Düsseldorf normaal gesproken op 23 december.

Hoewel sommige websites spreken van één grote kerstmarkt worden er in Düsseldorf meerdere kerstmarkten gehouden. Wel zijn ze allemaal in het centrum van de stad geconcentreerd en liggen ze niet ver van elkaar. Daarom heeft men het wel eens over de kerstmarkt van Düsseldorf in plaats van de kerstmarkten van Düsseldorf.

https://www.dusseldorfkerstmarkt.nl/data-en-openingstijden

https://www.dusseldorfvoorbeginners.nl/kerstmarkten-in-dusseldorf/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven