Munster

KERSTMARKT MUNSTER

Bezoek een kerstmarkt in Munster en maak gelijk van de gelegenheid gebruik om deze stad verder te ontdekken tijdens de kerstvakantie of decembermaand. Het centrum van de stad en overige winkelcentra, wellicht kleiner van opzet, hebben veelal hun best gedaan om een gezellige kerst uitstraling te krijgen tijdens de donkere winterdagen. Of bezoek de overige kerstmarkten.

Als je nu heel de dag hebt gewinkeld en gewandeld en leuke spulletjes hebt gekocht is het natuurlijk extra leuk om tegen het einde van de dag nog even ergens lekker te gaan eten en een drankje te doen…..wat is het dan toch heerlijk om in de nabijheid ook te kunnen overnachten. Dan misschien nog een dagje er aan vastplakken in Munster of toch naar huis? Aan u de keuze!

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde accommodaties indien u leuke ervaringen heeft opgedaan in het verleden maar anders kunt u onder andere ook selecteren op prijsniveau. U kunt natuurlijk ook de verschillende aanbiedingen op uw gemak even bekijken in combinatie met uw bezoek aan de kerstmarkt in Munster.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Regelmatig plaatsen wij ook directe links met informatie van de kerstmarkten in Munster op de website om het u gemakkelijk te maken. Wij trachten deze links ieder jaar weer te actualiseren maar dit is niet altijd even gemakkelijk omdat niet iedere link tegelijkertijd klaar is.

Hieronder enkele tip en mogelijke links inzake de kerstmarkten in Munster;

Münster is een populaire Kerstmarkt onder Nederlanders. De markten, welke maar een paar minuten te voet van elkaar af liggen, lopen als een kabel door de binnenstad. Niet voor niks dat deze kerstmarkt zo populair is onder Nederlanders. Vooral de sfeer van de kerstmarkt is erg bijzonder en lekker origineel. Er staan “slechts” een kleine 300 kraampjes maar elk jaar trekt deze kerstmarkt ongeveer 1 miljoen bezoekers!

De grootste en oudste kerstmarkt van Münster vind plaats rondom het stadhuis.. Op het binnenhof vind u niet alleen een grote keuze aan sieraden en kunstaccessoires, maar ook twee draaimolens voor de kinderen en vele verschillende versnaperingen voor groot en klein.

Een tipje van de sluier inzake de andere kerstmarkten in Munster;

St. Lambertikerk-Lichtermarkt. Aan de voet van de statige Sankt Lamberti Kirche komt hij heel mooi tot zijn recht tussen de lampjes en de fonkelende kerstversieringen: de grootste kerstboom van Münster.

Kerstdorp bij de ‘Kiepenkerl’. Niks leuker dan relaxed flaneren door het authentieke, kleine kerstdorp rond het beeld van de Kiepenkerl

Aegidiimarkt. Middelpunt van de marktkramen (ambachtelijk handwerk, zoete en hartige lekkernijen) is een fraaie, houten piramide en een grote kerststal met de bekende hoofdrolspelers.

X-MS Kerstmarkt. Even zoeken naar het pleintje de Harsewinkelplatz, met het markante beeld de Kersenpilaar, dan weet je waar de ‘locals’ uit Münster samen de kerstsfeer opzoeken.

Giebelhüüskesmarkt. Het lijkt wel een filmset uit een romantische kerstfilm: kerstmarkt aan de voet van de gotische Überwasserkirche, met een prachtig uitzicht op de twee verlichte torens van de Dom even verderop

https://www.stadt-muenster.de/nl/weihnachtsmarkt/home

https://www.geheimoverdegrens.nl/evenementen/kerstmarkten/kerstmarkt-in-muenster

https://www.muensterland.com/nl/toerisme/dienst/evenementen/kerstmarkten-in-munsterland/weihnachtsmaerkte-in-muenster/

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Plaats uw reservering via Arrangementenweb bij 1 van de aanbieders en geniet van een paar daagjes weg tijdens de kerstvakantie in combinatie met een bezoek aan de kerstmarkt in Munster.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven