Friesland

KERSTMARKTEN FRIESLAND

Kerstmarkten in Friesland worden steeds meer populair en regelmatig wordt hier een meerdaags uitje van gemaakt. Op deze kerstmarkten website treft u niet alleen informatie aan over de verschillende kerstmarkten in Friesland maar ook accommodaties waar u kunt verblijven want zeg nou zelf, de hele dag slenteren is toch vermoeiend en is het toch lekker om einde van de dag te genieten van een paar wijntjes en lekker eten om daarna lekker te overnachten in een leuk hotel of vakantie huisje?

Kerstmarkten in Friesland bezoeken tijdens de kerst vakantie of kerstperiode en geniet van alle kraampjes met de geboden koopwaar of van al het lekkers wat u zoal kan vinden op een kerstmarkt. Op deze website van het Arrangementenweb treft u informatie aan over de verschillende kerstmarkten in Limburg met als extra verschillende hotels en vakantiehuisjes. Er zijn ook verschillende accommodaties welke u een specifieke kerstmarkt arrangementen aanbieden tijdens de periode van een kerstmarkt die zelfs tot in het nieuwe jaar kunnen duren.

Welke kerstmarkten of kerst gerelateerde evenementen kunt u zoals bezoeken in Friesland? Hieronder wat algemene informatie, u kunt natuurlijk ook specifieker navigeren op deze site. En als u toch in Friesland bent, waarom zou u het dan houden bij 1 kerstmarkt?

Denk je aan de winter, dan denk je al snel aan schaatsen en de kou en dan kom je al snel uit bij onze prachtige provincie Friesland. Hieronder wat tips en informatie over de kerstmarkten in Friesland;

In december in Balk;  https://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/uitagenda/1121502126/wintermarkt-balk en in Bolsward hebben we; https://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/uitagenda/556884860/leukste-kerstmarkt-ooit

In Dokkum in Dickensstijl; https://kerstfairdokkum.com/ Ook zijn er kerstmarkten in Elsloo en Harich, zoek hierop verder op Google. In zoutsloter Harlingen kennen we; https://www.facebook.com/ZoutsloterKerstmarkt/

In Joure, Koudum, Oudega, Sneek en ook Terschelling zijn er ook kerstmarkten op enkele dagen in december tijdens de kerstvakanties. Wij trachten de links actueel te houden;

https://www.friesland.nl/nl/plannen/evenementen/agenda/2915726816/kerstmarkt-joure-1

https://www.sneek.nl/nl/uit-agenda

 

https://terschelling-midsland.nl/evenementen/midwintermarkt/

 

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde kerstmarkten en accommodaties en/of regio’s maar binnen de standaard navigatie kunt u ook al doelgericht kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn. Soms plaatsen wij ook directe links met informatie van kerstmarkten in Friesland op de website om het u gemakkelijk te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen en arrangementen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Bezoek verschillende kerstmarkten in Friesland in een bepaalde regio en maak er een paar leuke daagjes weg van tijdens de kerstvakantie en maak uw reservering bij een van de accommodaties van het Arrangementenweb. Wij wensen jullie alvast een fijn en gezellig verblijf toe.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven