Limburg

KERSTMARKTEN LIMBURG

Kerstmarkten in Limburg worden steeds meer populair en regelmatig wordt hier een meerdaags uitje van gemaakt. Op deze kerstmarkten website treft u niet alleen informatie aan over de verschillende kerstmarkten in Limburg maar ook accommodaties waar u kunt verblijven want zeg nou zelf, de hele dag slenteren is toch vermoeiend en is het toch lekker om einde van de dag te genieten van een paar wijntjes en lekker eten om daarna lekker te overnachten in een leuk hotel of vakantie huisje?

Kerstmarkten in Limburg bezoeken tijdens de kerst vakantie of kerstperiode en geniet van alle kraampjes met de geboden koopwaar of van al het lekkers wat u zoal kan vinden op een kerstmarkt. Op deze website van het Arrangementenweb treft u informatie aan over de verschillende kerstmarkten in Limburg met als extra verschillende hotels en vakantiehuisjes. Er zijn ook verschillende accommodaties welke u een specifieke kerstmarkt arrangementen aanbieden tijdens de periode van een kerstmarkt die zelfs tot in het nieuwe jaar kunnen duren.

Welke kerstmarkten of kerst gerelateerde evenementen kunt u zoals bezoeken in Limburg? Hieronder wat algemene informatie, u kunt natuurlijk ook specifieker navigeren op deze site. En als u toch in Limburg bent, waarom zou u het dan houden bij 1 kerstmarkt?

Kerstmarkten in Limburg  zijn meer dan knusse kraampjes vol lekkers, snuisterijen of kerstcadeaus omdat ze vaak net even wat aparter zijn dan andere kerstmarkten in Nederland. Komt dat door de locatie of ambiance? Hieronder een aantal suggesties maar bezoek er zeker meer dan 1…. Wij proberen ieder jaar weer de zaken te actualiseren met directe links om het jullie gemakkelijk te maken.

Twee ondergrondse kerstmarkten in Valkenburg en het stadje zelf is er ook heel gezellig tijdens de kerstvakanties. In Heerlen en Sittard is het centrum ook omgetoverd tot winterse sferen waar u zeker een drankje moet gaan nuttigen.

https://www.kerststadvalkenburg.nl/

Duizenden mensen per jaar bezoeken de bekendste kerstmarkt van Limburg in Maastricht met zijn vele kerstkraampjes en overig kerstvertier. Ook hier zijn genoeg gelegenheden tot overnachten.

https://www.bezoekmaastricht.nl/magisch-maastricht-offline

Wintervillage in St Gerlach is zeker ook de moeite waard en de kerstman kunt u vinden in Kerkrade! Ook in Noord Limburg zijn er leuke kerstmarkten te vinden maar deze zijn veelal maar enkele dagen geopend en hiervoor moet u nadere informatie zoeken op Google.

 

Hieronder enkele links van kerstmarkten in Limburg;

https://www.venray.nl/evenementenoverzicht

https://www.heerenlandenevents.nl/ in Herkenbosch

https://kloster-graefenthal.de/nl/evenementen/kerstmarkt-2022/  met slede honden en live muziek, erg gezellig.

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde kerstmarkten en accommodaties en/of regio’s maar binnen de standaard navigatie kunt u ook al doelgericht kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn. Soms plaatsen wij ook directe links met informatie van kerstmarkten in Limburg op de website om het u gemakkelijk te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen en arrangementen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Bezoek verschillende kerstmarkten in Limburg in een bepaalde regio en maak er een paar leuke daagjes weg van tijdens de kerstvakantie en maak uw reservering bij een van de accommodaties van het Arrangementenweb. Wij wensen jullie alvast een fijn en gezellig verblijf toe.

Enig resultaat

Scroll naar boven