Utrecht

KERSTMARKTEN UTRECHT

Kerstmarkten in Utrecht worden steeds meer populair en regelmatig wordt hier een meerdaags uitje van gemaakt. Op deze kerstmarkten website treft u niet alleen informatie aan over de verschillende kerstmarkten in Utrecht maar ook accommodaties waar u kunt verblijven want zeg nou zelf, de hele dag slenteren is toch vermoeiend en is het toch lekker om einde van de dag te genieten van een paar wijntjes en lekker eten om daarna lekker te overnachten in een leuk hotel of vakantie huisje?

Kerstmarkten in Utrecht bezoeken tijdens de kerst vakantie of kerstperiode en geniet van alle kraampjes met de geboden koopwaar of van al het lekkers wat u zoal kan vinden op een kerstmarkt. Op deze website van het Arrangementenweb treft u informatie aan over de verschillende kerstmarkten in Utrecht met als extra verschillende hotels en vakantiehuisjes. Er zijn ook verschillende accommodaties welke u een specifieke kerstmarkt arrangementen aanbieden tijdens de periode van een kerstmarkt die zelfs tot in het nieuwe jaar kunnen duren.

Welke kerstmarkten of kerst gerelateerde evenementen kunt u zoals bezoeken in Utrecht? Hieronder wat algemene informatie, u kunt natuurlijk ook specifieker navigeren op deze site. En als u toch in Utrecht bent, waarom zou u het dan houden bij 1 kerstmarkt?

Dompel jezelf onder in de kerstsferen tijdens een bezoek aan één van de kerstmarkten in Regio Utrecht. Hier ga je leuk winkelen naar originele kerstcadeaus voor vrienden of familie, geniet je van winterse lekkernijen en vind je sfeerartikelen om de wintermaanden thuis extra gezellig te maken. Geniet tijdens het rondkijken van een drankje en de kerstmuziek en prachtige lichtjes.

https://www.visitutrechtregion.com/nl/wat-te-doen/winter/kerstmarkten

Enkele hoogtepunten die je niet kunt missen zijn: Country & Christmas Fair, Kerstival in het museum Catharijne convent, Ouwehands Winterland, het beroemde Nijntjemuseum in kerstthema en Winter Station. Ook Knus Utrecht, de grootste kerstmarkt van de stad mag natuurlijk niet ontbreken. Hieronder ook enkele relevante links;

https://countrychristmasfair.nl/  Haarzuilens

https://trotsmarkt.nl/ in Baarn bij Kasteel Groenveld

https://www.facebook.com/kerstinhetjulianapark/ Utrecht

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw keuze. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

In de zoekbalk kunt u specifieker zoeken op bepaalde kerstmarkten en accommodaties en/of regio’s maar binnen de standaard navigatie kunt u ook al doelgericht kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn. Soms plaatsen wij ook directe links met informatie van kerstmarkten in Utrecht op de website om het u gemakkelijk te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen en arrangementen van de verschillende hotels en vakantieparken? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb met elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij 3 tot 4 x een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst-, kerstmarkt- en oud en nieuw arrangementen.

Bezoek verschillende kerstmarkten in Utrecht in een bepaalde regio en maak er een paar leuke daagjes weg van tijdens de kerstvakantie en maak uw reservering bij een van de accommodaties van het Arrangementenweb. Wij wensen jullie alvast een fijn en gezellig verblijf toe.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven